Найперше розцінками поцікавилися у нещодавно відкритій приватній садибі, яка знаходиться за 7 км від Ужгорода, в селі Холмок, «Панська втіха». Передноворічне меню для колективу обійдеться від 200 грн. з людини. Сюди входить різноманітна холодна закуска, кілька салатів, гарячі страви. До речі, як зауважив власник Ігор Бадида, тут самі готують ковбаски, гурки та все інше за домашніми рецептами і з екологічно чистих продуктів.
А от у ресторані готелю «Інтурист-Закарпаття» мінімальне меню коштуватиме від 150—180 грн. Стандартно сюди входить холодна нарізка, гаряча страва, а також десерт. Щоправда, без спиртного, однак його дозволять принести із собою. Тут кажуть, що святкувати можна максимум до 12-ї години ночі. Зазвичай цього вистачає.
У готельно-ресторанному комплексі «Дует», що на вул. Ак.Корольова обласного центру, святкове меню стартує від 180 грн. — бульйон, 4 види салатів, 2 гарячі страви та на 20 грн. спиртного. Вечірка триватиме до 10-ї години вечора. Якщо ж забажаєте продовження свята, то потрібно буде додатково доплатити офіціантам та барменам. З тих закладів, які потрапили цього разу в сферу наших журналістських інтересів, найдорожчим виявився етновелнесготель «Унгварський». Передноворічне меню тут оцінюється в 250—300 грн. А оренда окремого залу коштуватиме орієнтовно 300 гривень.
Майже в усіх ресторанних закладах Ужгорода кажуть, що пік корпоративів припадає у період із 25 по 30 грудня, а замовлення від колективів почали надходити вже з початку зими. Разом з тим, тут нагадують, що святковим столом корпоратив не обмежується. Важливо скласти програму вечора, запросити якихось гостей. І неодмінно мають бути музика, ведучий свята, Дід Мороз із Снігуронькою. А їхні послуги також влетять у копієчку. Добре було б подумати і про подарунки для кожного.
Надія Сарана
loci 2012-12-16 / 15:59:55
В Інтурист і тк ніхто не ходить, а з такими вибриками він ще більше нікому не потрібен, не готель, а розвалюха.