Новорічні корпоративи: де і за скільки можна відсвяткувати?

На Закарпатті вже років з десять стало традицією напередодні новорічних свят відзначати корпоративи з колегами. Оскільки тема нині актуальна, то ми вирішили з’ясувати, де та за скільки можна відсвяткувати. Ціни у ресторанах дещо різняться.

Новорічні корпоративи: де і за скільки можна відсвяткувати?

Найперше розцінками поцікавилися у нещодавно відкритій приватній садибі, яка  знаходиться за 7 км від Ужгорода, в селі Холмок, «Панська втіха». Перед­новорічне меню для колективу обійдеться від 200 грн. з людини. Сюди входить різноманітна холодна закуска, кілька салатів, гарячі страви. До речі, як зауважив власник Ігор Бадида, тут  самі готують ковбаски, гурки та все інше за домашніми рецептами і з екологічно чистих продуктів.

А от у ресторані готелю «Інтурист-­Закарпаття» мінімальне меню коштуватиме від 150—180 грн. Стандартно сюди входить холодна нарізка, гаряча страва, а також десерт. Щоправда, без спиртного, однак його дозволять принести із собою. Тут кажуть, що святкувати можна максимум до 12-­ї години ночі. Зазвичай цього вистачає.

У готельно-­ресторанному комплексі «Дует», що на вул. Ак.Корольова обласного центру, святкове меню стартує від 180 грн.  — бульйон, 4 види салатів, 2 гарячі страви та на 20 грн. спиртного. Вечірка триватиме до 10­-ї години вечора. Якщо  ж забажаєте продовження свята, то потрібно буде додатково доплатити офіціантам та барменам. З тих закладів, які потрапили цього разу в сферу наших журналістських інтересів,  найдорожчим виявився етно­велнес­готель «Унгварський». Передноворічне меню  тут оцінюється в 250—300 грн. А оренда окремого залу коштуватиме орієнтовно 300 гривень.

Майже в усіх ресторанних закладах Ужгорода кажуть, що пік корпоративів припадає у період із 25 по 30 грудня, а замовлення від колективів почали надходити вже з початку зими. Разом з тим, тут нагадують, що святковим столом  корпоратив не обмежується. Важливо скласти програму вечора, запросити якихось гостей. І неодмінно мають бути музика, ведучий свята, Дід Мороз із Снігуронькою. А їхні послуги також влетять у копієчку. Добре було б  подумати і про подарунки для кожного.

Надія Сарана

 

15 грудня 2012р.

Теги: новорічний, корпоратив, ресторан

Коментарі

loci 2012-12-16 / 15:59:55
В Інтурист і тк ніхто не ходить, а з такими вибриками він ще більше нікому не потрібен, не готель, а розвалюха.

НОВИНИ: Світське життя

20:04
/ 8
"Сукня має бути яскравою і блискучою": як на Закарпатті виготовляють традиційне ромське вбрання
16:28
/ 6
Нетипова для Закарпаття: поблизу Ужгорода фермер Віктор Карабін вирощує гречку
13:51
/ 1
У Карпатах побільшало вовків і шакалів. Чи можуть вони бути небезпечними для людей?
11:26
/ 1
"Океан Ельзи" випустив першу пісню нового альбому – "Мукачево"
21:38
/ 3
Закарпатський розробник виробництва паперу з опалого листя отримав Європейську премію молодих винахідників
21:34
/ 2
340 млн переглядів у Youtube, 41 млн у Facebook: 17-річна закарпатка стала відомою, коли за 16 секунд розібрала та зібрала автомат
12:43
80-річний велоспортсмен з Мукачева долає по 200 кілометрів на день
20:09
/ 7
Стоянка первісних людей в закарпатському Королеві виявилася найстарішим людським поселенням Європи – 1,4 млн років
00:03
Мукачівець Сергій Кузьма здав 24,4 літри крові протягом 20 років
11:05
/ 1
Вина Срібної Землі. Як на Закарпатті малі винороби просувають свій продукт
18:21
/ 3
Родина з Нижньої Апші зробила вирощування тюльпанів сімейним бізнесом
19:27
Через COVID та війну равликовий бізнес на Закарпатті вимирає
10:20
"Винна мануфактура Штифко": винороб з освітою фізика відроджує виноградарські традиції на Закарпатті
17:31
Залізничник з Мукачева виготовляє металеві мініскульптури на підтримку ЗСУ
15:06
"Вина Срібної Землі": як на Закарпатті відроджують виноробську славу
15:02
/ 1
Кореєць Сонгджін, який 10 років жив в Ужгороді, переклав "Червону руту" на рідну мову
10:52
/ 7
Ужгородець відтворив старовинний струнний інструмент із фрески Горянської ротонди
10:18
Ужгородка виростила двометрові чорнобривці і потрапила до Книги рекордів
22:42
106-річний ужгородець Микола Деревляник сам готує, прибирає та пере одяг руками
20:46
На Закарпатті ветеранів війни та членів їх сімей професійно адаптують за кошти держави
10:17
Медик з Мукачева Валентин Вракін рятує поранених на передовій
14:11
На Закарпатті почали готувати собак-терапевтів для психологічної підтримки ветеранів
17:44
В Ужгороді волонтерки готують їжу для поранених військових, які лікуються в медзакладах
11:32
/ 2
На Рахівщині виготовляють морозиво із пива та сидру та варять варення із гострого перцю
10:57
У нацпраку "Синевир" на Закарпатті встановили фотозону з "портретом" хранительки лісу – Мавки
» Всі новини