Проте це не єдине порушення, яке виявили в магазинах обласного центру Закарпаття, перевіряючи кондитерські вироби.
Так, управлінням за звітний період перевірено 0,88 тонн кондитерських виробів, з яких забраковано та знято з реалізації 0,28 тонн, що становить 31,8% від перевіреної кількості.
Основними причинами забраковки та зняття з реалізації кондитерських виробів були відсутність достовірної інформації, прострочений термін придатності, відсутність маркування.
Через це знімались з реалізації кондитерські вироби в Хусті, Берегові та Ужгородщині.
Також в управлінні перевірили продаж цукру.
Так за цей рік перевірили забраковано та знято з реалізації 0,25 тонни цурку.
Основними причинами за браковки та зняття з реалізації цукру-піску були: відсутність доступної інформації та відсутність маркування.
Ужгород.нет.уа