Із журналістами зустрінуться організатори щорічної акції із Закарпатської Угорської Туристичної Ради, а також учасники цьогорічного Тижня.
Десятий Тиждень угорської кухні на Закарпатті пройде з 24 по 27 лютого. Протягом кількох днів на страви у ресторанах, які долучаються до акції, діятиме знижка від 25 до 50%. Мета щорічної акції - популяризація угорських традиційних страв серед місцевого населення та туристів, які прибувають з інших регіонів України та з-за кордону.
12:00 | Пресконференція з нагоди проведення у лютому десятого Тижня угорської кухні на Закарпатті Мукачево, Угорський дім ім. Міхая Мункача ( вул. Ярослава Мудрого, 10) |
17:00 | Презентація альманаху яскравої літератури „Імбир” Ужгород, Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Ф. Потушняка (пр-т Свободи, 16) |