Детальніше про проєкт, основна мета якого - розвивати транскордонну співпрацю в регіоні проекту, просуваючи ремесла та гастрономічну культуру регіону як невід`ємних складових культурної спадщини Карпатського Єврорегіону, розкажуть науковці з кафедри археології, етнології та культурології УжНУ:
- Надія Керецман, завідуюча кафедри;
- Володимир Гуцул, Павло Леньо, Юрій Славік, Павло Худіш, доценти кафедри;
- Владислав Товтин, запрошений експерт.
14:00 | Презентація результатів міжнародного проекту «Промоція ремісництва і гастрономії регіону як невід`ємних складових культурної спадщини Карпатського євро регіону» Ужгородський прес-клуб (пл. Жупанатська, 15/4) |
15:00 | Брифінг щодо ситуації з COVID-19 в області та нові обммеження Ужгород, пресцентр Закарпатської ОДА (пл. Народна, 4) |
16:00 | Презентація дитячої книги – екологічної казки: Наталії Гумен-Біланич «Кажанчики» Ужгород, Закарпатська обласна універсальна наукова бібліотека ім. Ф. Потушняка |