Майстер-клас проведе талановитий кулінар та лікар-аюрведист Тарас Зінько зі Львова.
"Моя любов до аюрведи прийшла через любов до готування. Бо коли щось хочеш робити добре, то починаєш заглиблюватися в усі аспекти. І значення вже має не тільки смак, але і користь. Аюрведа вчить, що 80% всіх болячок саме від неправильного харчування", - розказує Тарас Зінько, лікар-аюрведист про поєднання кулінарії та аюрведи.
Для гостей майстер-класу розкриють основні принципи харчувння за аюрведою. Адже головне правило - немає корисного чи не корисного, є їжа, яка підходить одному, а іншому не підходить. Або навіть залежно від часу, коли ви це вживаєте. До прикладу, солодке - хось повністю обмежує, але такі страви можна вживати до обіду, а от ввечері дійно вони не підуть на користь.
Багато хто скаржиться на погане переварювання сирого молока. Та аюрведа вчить, що молоко не можна змішувати з іншими продуктами. Це як окрема страва - воно не вживається ні з кашами, ні фруктами, чи будь-чим іншим.
Експерт розповість що, як і чому впливає в нашому раціоні на самопочуття, емоції, здоров'я. Особлива увага в аюрведі приділяється спеціям та прянощам. Тарас - справжній майстер у вдалому їхньому комбінуванні та використанні.
Всі страви будуть приготовані строго за аюведичними канонами і допоможуть зрозуміти, з чого почати, щоб покращити свій раціон.
Довідка
Тарас Зінько (м. Львів) - сертифікований лікар-аюрведист. Здійснює пульсову діагностику (класичний аюрведичний метод діагностики, визначає вроджену та набуту конститицію). Виявляє наявні хвороби та вміє здіагностувати захворювання тільки на зародковому етапі. Допомагає скоригувати харчування залежно від індивідуального типу людини, налагодити режим дня, за необхідності підбирає ефективні трав'яні аюведичні препарати.
Протягом двох днів (26-27 травня) можна записатися до нього на індивідуальну консультацію в м. Ужгород.
Тривалість майстер-класу - 2 години.
Вартість : благодійні внески
Реєстрація на майстер-клас ОБОВ'ЯЗКОВА!
050 714 70 70 Тетяна