Одягнувшись у національні костюми, прикордонники представили свої смачні експозиції. У цьому році вони постаралися на славу - на столах красувалися запечені та копчені м'ясні вироби, риба, випічка і солодощі, смак яких дивував запрошених.
Як голова комісії, оцінював підготовку учасників свята начальник Чопського прикордонного загону підполковник Аркадій Кошонько.
За результатами проведеного заходу перше місце вибороли прикордонники відділу прикордонної служби "Ужгород", друге місце посів персонал відділу "Великий Березний", а третє місце дісталося управлінню прикордонного загону. Переможцям під гучні оплески були вручені грамоти та цінні призи.
Наприкінці свята начальник Чопського прикордонного загону подякував усім учасникам та побажав й надалі підтримувати традиції святкування, адже головною метою цього заходу є сприяння подальшому розвитку підсобних господарств і збільшення кількості напрямів їх діяльності, що сприяє додатковому забезпеченню харчування персоналу і, як наслідок, економії бюджетних коштів.
Цього річ прикордонники Чопського загону виконали план розвитку підсобного господарства на 139 відсотків. Прикордонниками було заготовлено близько 4 тон консервації, виготовлено понад 2 тони компотів, а також 20 тон вирощених овочів. Загалом вироблено продукції на суму понад 249 тисяч гривень, повідомив Закарпаття онлайн начальник прес-служби Чопського прикордонного загону старший лейтенант Сергій Бровко.