Одинадцятий рік поспіль гуцули віддають шану продукту, який є чи не головним у раціоні гірських мешканців і давно став візитівкою Гуцульщини.
Окрім бринзи, гості фестивалю могли скуштувати все різноманіття гуцульської кухні - і овечий сир, і вурду, і банош, і токан, і безліч інших страв. Особливої атмосфери святу додавали яскраві традиційні вбрання гуцулів і, звичайно, запальні мелодії, що лунали з різних боків.
Сергій Гудак, УКРІНФОРМ ФОТО
З ДРОГОБИЧА 2010-09-14 / 12:59:00
ДЯКУЄМО ЗА ГАРНИЙ ПРИЙОМ НАТАЛІ ТА ЇЇ ДРУЗЯМ!!!СВЯТО БУЛО ЧУДОВЕ!!!
З ужгороду 2010-09-13 / 22:17:00
Дуже гарно відпочили. Незважаючи на доволі далеку дорогу та поганий стан справ відчули, що горяни вміють та хочуть відпочивати. Дякуємо за фестиваль
Оксана Штефаньо 2010-09-13 / 17:58:00
Бабулька із вікна старенького будиночка у Рахові кинула нам навздогін:"Дякуємо,що ви приїхали до нас на фестиваль".Після таких слів і фестивальної гостинності приїдемо ще не раз.
Гість 2010-09-13 / 15:35:00
Це свято було просто чудовим!!!! Не очікували побачити все на такому рівні!!!! Подяка та рекспект всім організаторам та учасникам фестивалю, які змогли порадувати сотні людей своїм виступом!!! :)))