Обговорення перших пропозицій відбулося у День журналіста (6 червня) за вранішньою кавою та тістечками в ужгородській кафе-цукрарні "Августин". Заклад є одним з туристичних об’єктів міста -- входить до переліку "кондитерських точок" маршруту "Солодке Закарпаття", який розробляє кафедра туризму УжНУ. За словами директора кафе Романа Боднара, у "Августині" відтворюють традиції угорської та німецької десертної кулінарії, використовують рецепти домашньої випічки та готують тістечка тільки з натуральних продуктів. Крім того, цукрарня частує відвідувачів оригінальним морозивом власного виробництва.
Журналісти радо пристали до пропозиції ініціювати появу в Ужгороді нового мистецького об’єкту з символічним підтекстом. Сергій Федака, зокрема, запропонував встановити збільшену у розмірах замкову щілину, як деякий натяк на репортерську роботу та пропозиція долучитися кожному охочому до журналістського розслідування. Радійниця Галя Сернівка бачить нову ужгородську атракцію у вигляді оригінального столика з мікрофоном. Виникла також ідея втілити у матеріальному саму "ідею".
Ужгородський прес-клуб запрошує усіх колег надсилати власні пропозиції упродовж літа. Підсумки конкурсу буде оголошено у серпні.
прес-клуб 2010-06-15 / 11:49:00
до ember:
пропозицію зафіксували, дякуємо за оперативність та креатив:)
Василь Роман 2010-06-14 / 21:21:00
Достойна гра для Журналістів,
Федака потенційний батько майбутньої принади, і не лише дл туристів...
ember 2010-06-14 / 19:12:00
Proshu admina, mojo predlozhenie otpravitj v press-klub (kak neshtatnovo korrespondenta!:)
ember 2010-06-14 / 19:10:00
Ideja: chelovek smotrjashchij na plavajushchie ryby iz peshekhodbnovo mosta. takaja kartina nabjudaetsja kazhdyj denj, znavhit khrakterno dlja Uzhgoroda/Ungvara. O tom ne govorja, shto na mostu vsegda ochenj ljudno!!!!!!!