"Рибний день" - своєрідне продовження нещодавно проведеного в Ужгороді свята кулінарного мистецтва "Карпатський рататуй". Захід, девіз якого "Ужгородці мають свій смак", сподобався і жителям міста над Ужем, і численним гостям. Тому організатори й вирішили провести захід "на біс". Правда, тоді переважали страви з м"яса - свинини, телятини і баранини, без яких не приготувати бограч та інші популярні на Закарпатті страви. Фестивалі кулінарного мистецтва вирішено проводити в Ужгороді регулярно.
До речі, "Рибний день" прикрасив програму Дня міста, який закінчується в Ужгороді /закарпатська "столиця" відзначає 1116 день народження/. Сьогодні тут відбуваються концерти, змагання і конкурси, а завершиться день святковим феєрверком.
Ліза 2009-10-05 / 17:12:00
Просто матеріал списаний із анонсу. В автора є тенденційна звичка: писати, не відвідуючи заходи. Це вже звично!
читач 2009-10-05 / 12:22:00
Дивуюся, як так можна писати для УКІНФОРМУ - без жодного коментаря гостей, організаторів, бодай найменшої конкретики. Невже УКРІНФОРМ вітає таку отсєбятіну?
* 2009-10-05 / 11:49:00
рибний рататуй буде за два тижні.
це було просто бограч-паті :) з нагоди Дня міста
Макс 2009-10-05 / 11:40:00
І я риби там не бачив
тарас 2009-10-04 / 21:26:00
Або хтось бреше, або я щось не зрозумів... риби ж небуло. Організатори незмогли забезпечити. Я зрозумів що то був фестиваль Ротарі