— Цьогоріч посадила три тисячі стебел помідорів різних сортів — ранні, літні, сливки, червоні, жовті. У середині травня мала ранні помідори, продавала їх по 6 гривень. Нині прошу по 3 за кіло. Не підраховую прибутків від городини, але можу сказати, що цією справою вигідно займатися — труд та витрати окуповуються. Продаю городину вдома — односельчанам. На ринок ніколи ходити, бо маю господарство — корову, свині, кури.
Ранні огірки жінка продавала по 6 грн за кг. У середині літа і тепер — по 2–3 грн.
Господиня зриває шість червоних помідорів.
— Гляньте, які красні — аж любо дивитися. А смачні які! Такі м’ясисті, цукристі. Одна помідора важить півкілограма, — тішиться.
— У нас і дощі були, і град. Але несильні, овочам не зашкодили. Торік багато помідорів з чорними цятками були, — каже.
Єлизавета Юрина щороку удобрює землю коров’ячим перегноєм.
У деяких селах Іршавського, Виноградівського, Берегівського районів селяни вирощують городину цілий рік. Заробляють $5–30 тис. на рік.
На ринках Закарпаття за кілограм помідорів правлять 1–5 грн. Ціна залежить від сорту та величини томатів.