— Наш ресторан стилізований під колибу, збудований руками гуцулів із смерек, які виросли на схилах гори Говерла, без жодного цвяха. Карпати — те місце, куди часто приїжджають на відпочинок з сім’ями, аби насолодитися природою, подихати чистим повітрям. Ми прагнули перенести частинку Карпат сюди, до Рівного. Тому ландшафтний дизайн намагалися розробити таким, аби він передавав усю красу гір: тут є водоспад, від якого тече струмок з річковим камінням, він впадає у невеличке озерце. Влітку сюди запускатимемо форель, — розповідає приватний підприємець Жанна НАЗАРУК. — Хотілося поєднати культуру та традиції всіх Карпат у ресторанному комплексі. Тому, крім відпочинку серед гарної природи, у ресторані можна скуштувати страви української (гуцульської), угорської, чеської та словацької кухонь. З кожної з них взяли страви, які найкраще представляють певний регіон. А це банош, бограч, грибна юшка, торбинка пастуха, крученики по-синевирськи (закарпатські), боб гуляш йовкоє (угорська), кльоцки (чеська) та інші. Уcі страви готуватимуться з джерельної води. На першому-другому поверхах працюватимуть банкетки, розраховані на різну кількість людей. У “Колибі” гратиме жива музика. У майбутньому влаштовуватимемо й тематичні вечори, облаштуємо на території комплексу дитячий майданчик.