Як розповів голова правління Ужгородського міського споживчого товариства Василь Грісь, кошти на реконструкцію виділила закарпатська облспоживспілка. На сьогодні вже задіяно 500 тисяч гривень, але передбачити, в яку суму виллється весь ремонт, зараз неможливо. Ремонт виконує будівельна організація "Березнай". Підрядчики роблять усе якісно та з гарантією, до того ж вони погодилися на нічні роботи. Тож до ранку все було прибрано, а вдень виносили лише будівельне сміття та відходи. Продавці з розумінням реагували на незручності, спричинені ремонтом. Єдине, що їх турбувало, так це плата за місця, бо почали ширитися чутки, що опісля ціни зростуть. Василь Васильович запевнив: усе залишиться як було, навіть кожен матиме своє колишнє місце.
Після оновлення другого поверху та сходів встановлюватимуть вентиляції та витяжки. На запитання, чи обладнають м'ясні відділи холодильниками, Василь Васильович відповів, що, можливо, згодом і вони будуть, та це можна буде здійснити лише після завершення ремонту. Наразі вистачає складського холодильного обладнання, тим паче, що, згідно з приписами санепідемстації, м'ясо закуповують у такій кількості, яка потрібна для одноденної реалізації, і залишків продукції нема. Вирішено проблему і з лабораторними послугами: завдяки новому обладнанню здійснюється контрольна перевірка не лише готової продукції, а й виготовленої та вирощеної в домашніх умовах. Тож голова правління висловив сподівання, що ринок буде мати пристойний вигляд, а умови будуть наближені до тих, які є у супермаркетах.
шоні 2008-08-11 / 09:44:00
Згадуються радянські часи в цьому коментарі про ремонт зеленого ринку,про яку якість ремонту ви говорите, всі прилавки на око видно косі-криві,підлога по центральному проходу під страшним нахилом.Ніякої модернизаціїї,буде і в подальшому смердіти.