Олена Андрусяк переконана, що Закарпаття — справжня кавова республіка. Духмяний напій місцеві мешканці активно споживали у різні часи, до прикладу за Радянського Союзу в кожному гастрономі області можна було пригоститися філіжанкою кави. Така добра традиція була рідкістю в інших західних регіонах країни. З того часу кавовий асортимент значно розширився. «На основі кави можна приготувати безліч напоїв, все залежиться від фантазії,-- розповіла Олена Андрусяк, --У нашому закладі, до прикладу, тільки капучіно є 11 видів. Хоча відвідувачі найчастіше замовляють традиційне еспресо, яке варимо із суміші 80% індійської арабіки та 20% робусти. Таке поєднання найбільше до смаку закарпатцям. Популярні також класичне капучіно, кава по-віденськи, мокачіно».
Олена — кавовий експерт з багаторічний досвідом. Для ужгородців та гостей міста вона вирішила створити неординарний заклад, аналога якому в Україні поки не зустрічала. Це азійський тип кав’ярень, про який їй розповіли друзі після відвідання Малайзії. Там свого часу за урядовою програмою навчання населення комп’ютерній грамотності комп’ютери із доступом до Інтернету розміщували скрізь — у школах, лікарнях, кафе тощо. У «Кофіннеті» також можна скористатися комп’ютером та Інтернетом.
О. Андрусяк також розповіла, що дівчата, які готують каву та коктейлі у кав’ярнях, називаються не барменами, а баристами. Одна з баристок «Коффінету» незабаром поїде на всеукраїнський конкурс серед таких фахівців.
Секрет смачної кави, за словами Олени Андрусяк, полягає у найменшій кількості часу, який повинен пройти від обсмажування зерен до власне приготування напою. Тому «Коффінет» що дві доби закуповує каву у місцевої фірми «Меделін», яка обсмажує зелені зерна у цеху поблизу Ужгорода. Не менш важливим компонентом смачної і ароматної кави є професійна кавоварка, яка коштує кілька тисяч доларів. Тиск у таких апаратах набагато більший, ніж у домашніх: з кавової суміші сповна віддається вся квінтесенція аромату і смаку. Кава, яка тривалий час перебуватиме у вологому приміщенні, узагалі не смакуватиме. Та найголовніший секрет смачної закарпатської кави Олена Андрусяк пояснює так: «Готувати каву потрібно з любов’ю. Бо цей напій всотує позитивні та негативні емоції, навіть більше, ніж вода».
«Коффінет» крім того започаткував новий проект — на власному сайті http://coffeenet.biz кав’ярня розміщує фоторепортажі про молодіжне життя Ужгорода.