Це далеко не весь перелік продуктів, якими годують пацієнтів Мукачівської центральної районної лікарні.
Кожного дня хворі отримують м'ясо, а щосереди та п’ятниці – рибу. Страви підбирають залежно від хвороби та потреб пацієнтів, харчування різноманітне, збалансоване й проводиться відповідно до наказу Міністерства Охорони Здоров’я України.
Готує лікарня їжу не сама, нещодавно заклад перейшов на кейтерингові послуги харчування, розповідає директор КНП «Мукачівська центральна районна лікарня» Наталія Гарсеванішвілі. Годують пацієнтів тричі на день, а для вагітних та породіль пологового відділення, а також ветеранів війни, учасників АТО та ЧАЕС - чотириразове харчування.
Щоденно в середньому в лікарні харчується близько 300 пацієнтів. Вартість харчування на одну людину становить 39 грв.97 коп.