Нагадаємо, фестиваль стартував напередодні, на нього приїхали понад три десятки виробників із Закарпаття: бджолярі, винороби, фермери тощо, а також привезли сири із сусідньої Івано-Франківщини.
На сцені організатор – голова Асоціації пасічників Закарпаття Володимир Лях – зазначив, що фестиваль проводять уже ввосьме та запросив ужгородців і гостей міста дегустувати представлені їжу та напої, скуштувати страви закарпатської кухні.
Розважали й невеликою концертною програмою: виступили музичний гурт «Гудацька Тайстра», народний фольклорно-етнографічний ансамбль «Ужгород» та вокальний ансамбль «Писанка».
На ярмарку можна придбати різні сорти меду, пилок, прополіс, солодощі на основі меду та багато іншого. "Господиня" фестивалю, що відображено в його назві, – медовуха. Пасічники презентують різні її види, діляться секретами приготування.
Триватиме «Медовуха Фест» до вечора неділі, 17 лютого. На сцені – «вільний мікрофон», тож усі охочі можуть долучитися до концертного супроводу.