Його обрано з поміж шести учасників третього гастрономічного фестивалю «Огинь і мнясо». який з четверга триває в міському парку «Перемога». Перемогу від журі відомий кухар з Ужгородщини отримав у номінації «найкраща страва на вогні» .
Його шашлик, рулька члени журі визнали найкращими стравами на вогні.
Переможець отримав символічний подарунок та диплом фестивалю.
Також сьогодні на фестивалі відомий майстер з карвінгу Оксана Шегеда змонтувала з м’ясних та овочевих продуктів гастрономічну композицію "Огинь і мнясо". Її було презентовано гостям фесту та вручено хореографічному колективу «Арт-лайн» за популяризацію Мукачева на різноманітних фестивалях та залучення молоді до хореографічного мистецтва, повідомили Закарпаття онлайн у Мукачівській міськраді.