Ужгородцям та гостям міста пропонують скуштувати та придбати продукти бджільництва пасічники Закарпаття.
Як розповів голова Асоціації пасічників краю Володимир Лях, організатор фестивалю, участь у медовому фесті беруть лише найкращі закарпатські пасічники, які привезли різноманітну бджолопродукцію - мед весняний, липовий, акацієвий, із різнотрав’я, лісовий, гірський, а також прополіс, віск, пергу, маточне молоко, пилок тощо. Крім того, відвідувачі зможуть поласувати і медовими напоями, зокрема, медовухою та медовим квасом, медовими пряниками.
Також на фестивалі уже традиційно розмістилися і ятки з різними сувенірами, шкіряними виробами, виробами з дерева, пропонують також закарпатські сири та бринзу, ковбаси, поруч і локація для бажаючих скуштувати бограчу, шашлика, в'ялених та маринованих овочів.
Офіційне відкриття та освячення меду відбудеться у суботу о 13 годині. Суботній день фестивалю супроводжуватиметься концертно-розважальною програмою.