Було надано для конкурсної дегустації взірців вин - 45 (22 сухих і 23 купажних, десертних).
Комісія відзначає зростання кількості якісних сухих вин у порівнянні з минулим фестивалем.
У комісії працювали поважні експерти. Середи них: Шандор Федір - голова дегустаційної комісії, професор УжНУ, експерт проекту "Винна п'ятниця", голова Інституту туризму Закарпатського регіону, Олександр Ковач - голова Асоціації виноробів та виноградарів Закарпатської області, Орест Дель Соль - сомельє, експерт проекту "Смак Українських Карпат", Ільтьо - викладач факультету туризму та та готельно-ресторанного бізнесу МДУ та Мирослава Чорій - викладач факультету туризму та готельно-ресторанного бізнесу МДУ, повідомили Закарпаття онлайн у Мукачівській міськраді.