Почали з того, що висадили 70 саджанців сакури вздовж алеї, яка веде від 4-го й 5-го гуртожитків до головного корпусу УжНУ. Після того студенти разом із викладачами взялися готувати традиційну на Закарпатті страву – боґрач.
Коли м'ясо, картопля, перець, морква та інші інгредієнти потрапили до казанків – прибудинкова територія гуртожитку № 4 наповнилася запашним ароматом головного наїдку дня.
Після завершення кулінарних «чарів» до дегустації приступило досвідчене в цій справі журі, котре й визначило переможців.
Так, за результатами конкурсу найсмачніший боґрач приготували студенти факультету туризму та МК, які були нагороджені грамотою. Також журі відзначило кулінарні здібності студентів біологічного, географічного та хімічного факультетів.
Після смакування смачною стравою всіх охочих запросили до стадіону «Авангард», де було організовано концертну програму, якою завершилося святкування 70-річчя УжНУ. Для гостей виступали талановиті студентки біологічного факультету, а також різні танцювальні колективи. Закінчився вечір виступом гурту «Рокаш».
Медіацентр УжНУ
ганьба БАНДИТНІЙ владі 2015-10-27 / 11:59:52
СУЧИЙ ВОРУЮЧИЙ ПЕНСІЙНИЙ БРЕХУН-підвищувач пенсій І ІНДЕС-ВОР премьєрчик Яйценюк-Х У Й Л О а його підтримуюче БИДЛО- П І Д О Р А С И !!!!!!!!!!!!!
ганьба БАНДИТНІЙ владі 2015-10-27 / 10:15:01
СУЧИЙ ВОРУЮЧИЙ ПЕНСІЙНИЙ БРЕХУН-підвищувач пенсій І ІНДЕС-ВОР премьєрчик Яйценюк-Х У Й Л О а його підтримуюче БИДЛО- П І Д О Р А С И !!!!!!!!!!!!!
Лісник 2015-10-26 / 13:26:46
Ти диви, Фенич не помер без любимого Ващука ? От дива!