Стала відомою програма фестивалю
7:00. - Збір команд перед будівлею сільської ради
7.15 - Представлення команд, які беруть участь у конкурсі, ознайомлення із народними традиціями різання свині.
7.30 - Пригощання учасників конкурсу гарячим вином (глінтвейном) та домашньою горілкою (сливовицею)
8.00 - Ловля та різання свиней, традиційне обпалювання свиней соломою, оброблення мяса, сортування
8.00-14.00 - Виготовлення національних угорських страв зі свинини
8.00-18.00 - Дегустація вин місцевих виноробів
09.00 - Пригощання та продаж страв, демонстрація копчення ковбаси
13.00 - Урочисте відкриття
14.00–17.00 - Культурно–розважальна програма в Гечанському БК
17.00 - Нагородження переможців конкурсу. Народні співи та танці.
20.00 - Танці та розваги до ранку