Спочатку це були ранні овочі, фрукти та ягоди, а з настанням сезону баштанних – вже кавуни та дині. Лабораторний контроль взірців кавунів, що досліджені у порядку вибіркового контролю, свідчать про їх безпеку для людини. Ситуація з динями в окремих випадках інша. За місяць лабораторного контролю баштанних 2 взірці дині, що були відібрані в торгівельній мережі, мали вміст нітратів більший за максимально допустимий рівень (90,0 мг/кг). При цьому до реалізаторів були застосовані міри адміністративного впливу, - повідомляють в Закарпатській СЕС.
Анд) 2013-08-05 / 05:14:02
Цікаво, про які міри йдеться? Попередження?
вася 2013-08-04 / 22:20:21
чому административний вплив? ЧОМУ НЕ ЗНЯТО З РЕАЛИЗАЦИИ.