Історія закладу розпочалася рівно 15 років тому у Мукачеві. За цей час продукція кондитерської стала відома на всю Україну. Саме «Кондитерський дім Бондаренко» започаткував на Закарпатті традицію виробництва ексклюзивних шоколадних цукерок. Професійні кондитери під керівництвом мага-шоколатьє Ігоря Заріцького — бронзового призера Всесвітнього конкурсу шоколадних скульптур у Парижі — не стомлюються вражати своїми креативними підходами до приготування солодких шедеврів і задовільняти смаки навіть найвибагливіших гурманів. В асортименті кондитерського дому — більше 30 видів цукерок ручної роботи, виготовлених зі справжнього і найкращого французького та бельгійського шоколаду, 10 видів мармеладу на основі натуральних фруктово-ягідних пюре, ексклюзивні тістечка та інші неперевершені ласощі.
Під час відкриття власник «Кондитерського дому Бондаренко» Ігор Бондаренко розповість про 15-річну історію кондитерської, смачні новинки, які скоро називатимуться гастрономічними родзинками Закарпаття, а також відкриє таємницю, чому бронзова скульптура учня кондитера у Мукачеві стала визначним об’єктом і чи буде в Ужгороді свій кулінарний пам’ятник. Крім того, під час відкриття відбудеться презентація картин, створених спеціально для ужгородської кав’ярні «Кондитерського дому Бондаренко» львівською художницею Оксаною Мельник.
Відкриття відбудеться у середу, 5 червня, о 13:00 за адресою пл.Театральна, 15.