Близько 1,5 сосисок та сардельок викинуто в озеро. Зроблена в антисанітарних умовах: у бруді, в пилюці, із сальмонелою та кишковою паличкою хустська продукція ледь не потрапила до шкільних їдалень. Про це 21 червня, під час прес-конференції журналістам розповіли начальник управління ветеринарної медицини в Закарпатській області Юрій Садварі та його заступник Зіновій Романович.
Ветеринарами області також було викрито куриний склад, де знаходилось 218 кілограм зіпсованої куриної продукції.
Недоброякісну продукцію переховуючи везуть із закордону. Так, протягом чотирьох днів у Донецьк потрапила енна кількість м’ясної американської продукції, непридатної навіть на корм для собак і кішок. Був випадок, коли сардельки провозили у бензобаці.
Зі слів медиків, не все гаразд і в наших супермаркетах. Порушення зафіксували в Ужгородських магазинах "Вопак" і "Дастор". Окрім м’яса, особливу увагу лікарі радять приділяти і якості риби.
У поточному році знято з реалізації та утилізовано майже 6000 кг. грибів "Печериці", 4000 кг. курячого фаршу і близько 400 тонн м’ясо-ковбасних виробів.
ЗІК
22 червня 2007р.
Теги: